Resetten sonra bozulan *.part.met dosyasının yenilenmesi..

Bu anlattıklarım ile elektrik kesintisi sonrası, yanlış reset veya sistemin kendiliğinden attığı resetler sonucu overnet/edonkey/emule 'i açtığınızda hiç gözükmeyen veya *.part.met dosyası hatası veren sorunlarınızı çözebileceksiniz, Numaralı adımları izleyin:

1. Öncelikle overnet/edonkey/emule 'i kapatın, görmediği dosyanın *.part ve *.part.met dosyalarını aynı klasör içine kopyalayın, böylece yedekte almış olacaksınız, sorun çıkmadan işlem gerçekleşir ise eski *.part ve *.part.met i silersiniz..

2. [url]http://192.18.97.221/ECom/EComTicke...dows-i586-p.exe[/url] bu dosyayı çekiniz ve kurunuz..

3. [url]http://www.netkabus.com/Dosyalar/p2...leGenerator.rar[/url] bu dosyayı da çekiniz ve *.part ı koyduğunuz klasöre açınız..

4. command prompt u açınız, *.part ın olduğu klasöre geliniz..

5. " regenerator -t x:*.part dosyasının olduğu klasörün adresi -f *.part " yazınız ve enterlayınız..

6. Program dosyayı kontrol ettikten sonra size bu dosyamı diye soracak, Candiate nin karşısında hangi sayı yazıyor ise onu giriniz ve enterlayınız, size yeni stil part dosyası yaratayım mı diye soracak, y ye basıp enter yaparsanız yaratır, direk enter a basarsanız çalışan bir *.part.met dosyası yaratacak ve klasörün içine kopyaladığınız *.part.met in adını da *.part.met.old yapacak..

7. Bundan sonra overnet in temp klasörünün içine *.part ile *.part.met i kopyalayınız ve overnet/edonkey/emule 'i açınız..

Kolaygelsin..

Konular