artık kimse bilgisayarınıza sizden izinsiz bir USB aygıt takamayacak

Programı çalıştırıp şifre ayarlayarak koru dediğinizde, usb.veya cd ya da disket takılması halinde şifre sorar.Aksi halde takılan usb kullanılamaz. isterseniz şifre Yanlış gierilince pc'yi kökünden kapatır.Bu uygulama seyesinde artık kimse bilgisayarınıza bir USB aygıt takamayacak.Programı kurup bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara bir USB aygıt takıldığında program otomatik olarak tam pencere açılıyor ve 15'ten geri sayıyor. 15 saniye içinde USB aygıt çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor.

Aynı şekilde CD-ROM ve Floppy koruması da mevcuttur. Önemli nokta. bu program başkaları gibi cd yazıcının, disket sürücünün falan kullanılmasını(aygıtsal) onları görünmez yaparak veya kilitleyerek engelleyici değil, bunlara usb, cd ,disket takıldığında şifre soran programdır.
Etkinlik: USB LOCK AP USB bellek CD-RW'lar veya floppy disket ile sizin sisteminize girip bilgi alınmasını engelleyen oldukça etkili bir program. USB bağlantılı mouse, yazıcı, kamera veya diğer aygıtları engellemez...

İş veya ev kullanım amaçlı bilgisayarlarda ki anti-hack sistemi dahilinde olmayan bir koruma sağlar. Kolay kullanım: USB LOCK AP bilgilerinizi saklamanız için şifre bazlı bir koruma sistemi sağlayan bu program ile sizin belirlediğiniz şifre harici hiç bir giriş görülmeyecek ve açılmayacaktır.
Programın ilk kurulumunda açtığınızda size bir şifre soracaktır
O pencerenin hemen sol altında yeşil harfler ile ilk girilmesi gereken şifre gözükmektedir. Onu girdikten sonra açılan pencereden CHANGE PASSWORD ile eski şifrenizi girip yeni şifre ile değiştirebilirsiniz.
_______http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/70...P_2.5.rar.html________

Konular