MMORPG oyun arayanlara

Yaklaşık 7-8 yıldır MMORPG oyunları oynuyorum.Biraz araştırma yaparken Cengizhan2 yi keşfettim. Bu oyunda beğendiğim özelliklerden birisi tamamının türkçe olması ve oyunda 8 farklı sınıfın yer alması.
Bir çok MMORPG oyunlarında "oto saldırı" hile olarak kullanılırken, Cengizhan2 de bunun oyuna ait bir özellik olması oyuna "+" özellik katıyor.
Oyun görselleri renkli ve mükemmel. Üstelik At,Aslan,Kaplan, Anka kuşları vb. bir sürü çeşitli binek yer alıyor. Kendin ile ilişkilendirdiğin bineğine bin ve gücüne güç kat :)
Diğer MMORPG oyunlarında 1-2 ay gibi bir zamanda 30-35 seviyeye ulaşırken, Cengizhan2'de sana verilen görevleri yaparak 1 haftada 75-76 seviyeye kadar çıkabiliyorsun.
8 gün önce açtığım mızrakçı karakterim şuan 87 seviye :) Oyunda Türk,Moğol,Pers ve Rus olmak üzere 4 krallık var. Ve bu her bir krallıgı yöneten 1 kral.sizlerde bir kral olmak istermisiniz
Ve ülkenin başındaki kralı tahtından indirmek isteyen birçok clan/lonca. Bir ülkede kral var ise, Savaşlar kaçınılmazdır :) Bu büyük imparatorluk ile tanışmanızı şiddetle öneririm..
Kılıcınızı kalkanınızı kuşanın! Duello ya sizi bekliyorum ;)

Konular