Cengizhan 2 Joygame efsanesine genel bir bakış

Merhaba arkadaşlar.Bir kişi oyun ile ilgili konu açmış yazdıkları gerçekten doğru.Şahsen bende oynuyorum. Bugün sizlere Cengizhan 2 adlı joygame'ye ait bir oyunu tanıtmak istiyorum. Oyunda öncelikle göze hitap eden bir hikaye var. Renkler uyumu müthiş. 125 lvl 'e kadar görevler. Son levelde zaten 125. Ben bu oyunu açıldığından beri oynuyorum.Emin olunki değecek bir oyun. Oyun yapısında 4 ırk var. Türk,Moğol,Rus,Pers oyun 2 serverlı . 1. server Tibet , 2. server ise Dargan. Tibet oyunun ilk başından beri açık olan server. Dargan ise yeni açıldı ve siz maceraperestleri bekliyor. Oyunda 12 karakter var. Gardiyan,Tüfekçi ,Büyücü olan Kahin, can veren Şaman , Yakın dövüş ustası Kılıçustası ve savaşçı gibi karakterlerden birini seçiyorsunuz. Ve görev yapmaya başlıyorsunuz. Oyunda para çeşidi olarak Ms,Mp,Hp,PP var . Para sisteminde Ms oyun içinde takas edilebilir oyun parası, Hp ise nakit yatırdığınızda dönüşen paradır. Hp ile Birçok şey yapabilirsiniz. Hp çevirdiğinizde her çeviride nerdeyse muhteşem ödüller veriyor. Bir çok kampanya ve etkinlik oluyor. Hiç bir oyunda bu kadarına rastlamadım. Oyunda binekler çok önemli bir yere sahip. Sayısız binek var gerçekten akılda tutulamıyor. Harika görevler ve Krallık savaşında sizleri heyecanla oynatacak bir oyun. Türkiyede bukadar çok tutulan bir oyun şuanda yok. Genel konu olarak Cengizhan'ı anlatan bu oyun. 360 derece özelliğiyle sizleri zevkin doruğuna çıkarıcak.
En beğendim özelliklerin başında gelen şey ise Kale savaşları ve kale görevleri. Bayrak kapma olayları. Cumartesi Pazar ise Ruh sokağı sizleri bekliyor. Daha fazla anlatarak büyüsünü ve merakını bozmak istemiyorum. Online oyun arayanlara heleki Mmorpg tarzı oyun arayanlara favorim oynadığım Cengizhan 2 dir.
joygame.com/cengizhan2 site linkidir. Herkesi bekliyorum Darganda oyundaki ismim elise dir . Yakında inceleme videosu koyacağım arkadaşlar

Konular