gülmek isteyenlere....

Erzurum Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesinde yer alan komik polis anonsları, siteyi ziyaret eden vatandaşları adeta kahkahaya boğuyor.


Türkiye´nin çeşitli illerinde meydana gelen komik polis anonsları, Erzurum Emniyet Müdürlüğü sitesinde yayınlanıyor. Sitede yayınlanan ilginç anonslardan bazıları ise şöyle:


"Göztepe Soyak Sitesi´nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW´yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla ´önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı´ dedi.

- Başka bir anons: Mecidiyeköy´de bir sabah, polis otosu arabanın birine sesleniyor, ´Zabahınan ceza yazdırma´ (Sabah ile demek istiyor).

- Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, ´Beyaz Uno çek kardeşim park yasak´ gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, ´Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım´ der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, ´Beyaz Uno, ekmek nerde?´

- Başka bir anons: Olay Çankaya´da geçiyor. Ankara´da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, ´06 MN 1945 ilerleeeeeee´ Kamyonetin megafonundan cevap gelir, ´Anlaşıldı tamaaam´

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, ´34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın´ şeklinde seslenir."

-Kadıköy Kuşdili Dörtyol ağzında trafik çok sıkışık olduğu için sürekli polis otosu bekler. Trafik polisleri megafonla bağırarak trafiği idare ediyorlar işte. Neyse bağırıyor eleman;

"34 PTS 723 lütfen sağa çek"
O sırada oradan geçmekte olan öteki trafik otosu megafonla espri yapıyor bunlara:
"Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık lan Mistafaa?.

-Polisler arabayı sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler;
Sarışın bayan saa çeker misiniz diyorum lütfen..
Beyefendi... bıyıklı... bekleme yapma... deri ceketli.. et benli.. hade..
Duymuyor musun ulan gözlüklü zibidi

Konular