Yoksa ben riyayı seviyormuyum

[QUOTE=alptraum;32013]Bu zanna nerden vardiniz. Beni tanimiyorsunuz ve sizinle manada rab aleminde görüstügümüzüde hatirlamis degilim(Zannimca ufak bir sakadir yanlis anlasilmamasi ümidi ile). Söylediginizi ben hüsn-ü zan olarak aliyorum




Ahirette yakaniza ne diye yapisacagim onuda anlamamisim. Ben ki bana aitligini dahi kabul etmedigim bu site vesilesi ile mi? Yanildiginizi söylemek isterim.




Sitede yönetici oldugum dogrudur hatta bu konuyu bir kardesimlede paylasmistim. Sitede yöneticiligimi gizlesem yani kimse bilmese daha mi iyi olur diye. Son düsüncede bu durumun daha anlasilir ve acik secik olacagindan uygunlugu üzerinde karar almis bulunduk. Ben burada kendi nefsime zor geldigi icin kendi adima yapilan hicbir hakareti, elestiriyi silmemisimdir. Beni tanimiyorsunuz o yüzden zanna devam ediyorsunuz.



Hersey Allah icin. Benim zaten düzeltmenizi istememdeki istirhamim makalenizi begenmemden kaynaklanmisti.



Biz kimizki sizi kabul etmeyelim. Ya da bana yazmissiniz ben diyeyim bunu. Ben kimimki sahsiniza ait ufak bir karalama yapabileyim. Isterimki hepberaber Forum kurallarina riayet edelim. Bu mevzunun uzamasi dahi beni üzdü emin olabilirsiniz. Manidar olan ise anlasilamamak oldu.



:))



Öncelikle bu yaziyi geceleyin daha dogrusu sabaha dogru astiginizda ilk okuyan bendim. Hatta bu yaziyi asmaya iki üc kere tesebbüsünüze sahit oldum. Okudum ve bekledim. Ben kopyala-yapistir yaptiginizi bilmiyordum. Alper kardesimizin yaptigi uyariyi gördüm ve yine beklemeye devam ettim. Siz o uyariya dahil hicbirsekilde bir tepki göstermediniz. Hatta o uyariyi gördünüz ama yazinizda hicbir degisiklik yapmadiniz. Bense düzeltirsiniz diye umuyordum ve bu yanlislarin iki cümle üstte dogru yazilmis bir kelime ama altinda yanlis yazilmis kelime olunca kasti olabilecegi fikrine düstüm. Kasti den maksadim sudur ki ;

ne önemi var yanlis yazmissam yazmisim düzeltmem mantigi. Verdigim linktede belirttigim üzere kasti yazilimlara karsi bir uyaridir benimkisi. Sizin yazinizi düzeltmeniz iki dakikanizi almazdi neden düzeltmediniz?




Dogrudur ben de bu yüzden mesajinizi degistirmeniz icin bekledim ve bu süre zarfinda yazdiginiz konuyu iki kere incelediniz ama herhangi bir degisiklige ugramadi. Bir yaziyi yazarsiniz ama görünür bazi hatalar vardironlari da sonrasinda düzeltirsiniz. Bunlari yapabilmek icin üniversite mezunu olmaya gerek yok. Okuma-yazma bilen her kisi yapabilir.






1 seneden beri bu site acik vaziyette ve inceleyin acaba kac tane mesaj da imla hatasini cok önemli yere almisimda iman i o derece kücültmüsüm. Yine inceleyin acaba kac tanesi iman icin yazilmis mesajim var ve kac tanesi imla hatasi üzerine.. Dogru, Allah dedigim zaman catlamayan bu sinemden utanirim haya ederim. Allah dendigi zaman sararmayan benzimden haya ederim. Aglarken riyakarlik olmasindan haya ederim.



Sonuc:

Simdi hemen hemen benim üzerimde yazdiginiz sorulara cevap vermis bulundum. Dedigim gibi konunun böyle uzamasi beni gercekten üzdü ve hatta anlasilamama gibi bir hasleti dahi anlatamama baglayarak umarim bu yazida anlatabilmisimdir. Beni bir insan yerine koymayabilirsiniz ya da imanli bir kisi yerinede koymayabilirsiniz veya bunu sahsima söyleyerek en kötü bilinen/bilinmeyen hatalarimida buraya getirebilirsiniz. Ne yaparsaniz yapin benim anlatmak istedigimle örtüsmeyecektir. Bu sitenin bizler gönüllü muhabbet fedaileri olmaya calisiyoruz. Egerki bir forum kurali varsa onada uymaya calisiyoruz ve adalet i elimizden geldigince kurallar dahilinde uygulamaya calisiyoruz. Gelin siz su gözle görülür hatalarinizi tamamlayin bu imla hatasi burada öncelikle kapanmis olsun.

Madem bu kural uygulanabilir degil ya da bu görüs hosunuza gitmiyor ve bizde bu kurali bir sekilde inceleriz ve farkli maddelerle aciklar hale getirmeye calisiriz. Mesele uyumsuzluk ya da istibdat degil tam tersine huzur!!!

Selametle[/QUOTE]


Demişsinki imzanda

Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim.

beni bela olarak gör Allahıda bu sebebden dolayı daha çok sevmiş olursun güzel dimi

evet Allah dosları bela musibet istermişki
bu musibete belaya sabır göstereyimde Allah bana sevap versin derecemi yükseltsin derlermiş

musibete belaya karşı sabır göstermenin hiç bir ibadette hiç bir sadakada bunu aldığı sevabı dereceyi alamazmış

İnşallah bunun bilincinde olduğun için sözde değil halde bunu uyguluyorsundur

bir Allah dostu demişya
Aşkında hoş kahrında hoş demişya

imladan sonra en büyük zaaflarımdan biriside bu konu

konumun sonunda 5 hastalığımdan biriside bu

5 imtihan isyancılığı yapmamak yaparsan kendini cezalandırmak

konumun sonunu okursan görürsün

konu açtığım zaman harf eksikliği varmı cümle başı cümle sonu olarak
okuna bilirliliğini anlaşa bilirliliğini güzel olsun diye özen gösteriyorum
elimden geldiği kadar hatta 4 satır 4 satır bölümde yayınlamaya gayret gösteriyorum

sadece nokta vürgül ünlem soru işaretleri gibi işaret çeşitleri
beni çok uğraştırıyor alışkanlığım olmadığı için
konu yazarken buna dikkat etcem derken yazacaklarımı unutuyorum daha doğrusu nefsimi bu kadar yene biliyom ama öncelikle derdim

konumun sonundaki 5 hastalığımıda yendikden sonra sıra imlaya gelecek söz

bu konumun önemini anlamadığınız için
önemini anlatmak için biraz riyaya girecem Allah af etsin
gece 3 doru uykum açıldı sağa döndüm sola döndüm uyuyamadım
sabah işe gitmem gerkiyordu bu şeytandanmı acaba diye şeytanı dağıtmak için
kalktım 2 rekat teveccü namazı kıldım tekrar yattım yine uyku tutmadı

benim derdim sokakta gördüğüm güzel kızlar değil benim derdim
konumun sonunda yazdığım beş hastalık onlarla yatar onlarla kalkıyom genelde nasıl kurtula bilirim diye hep araştırırım hep düşünürüm
yine uyuyamadığım anda konumda yazdığım düşünceler geldi kalbime
benim nefsimi ikna etti sadece iş uygulamaya geldi diye düşünerek

kalp fırınından çıkmış bu sıcak simit gibi duyguları gece üçte yazıp forumlarda paylaştım bu konunun önemini anlatmak için bunları anlatmak zorunda kaldım Allah af etsin artık bu fakiri

Konular