Tüm Müslüman Kardeşlerimize Önemli Çağrı!

Türk-İslam Birliği, bir sevgi birliğidir, muhabbet birliğidir, gönül birliğidir. Bu birliğin temeli, sevgi, fedakarlık, yardımseverlik, merhamet, hoşgörü, anlayış ve uzlaşıdır. Ayrıca insana saygı, sanatta, bilimde ve teknolojide en yüksek noktaya ulaşmak birliğin hedefidir. Birliğin kurulmasıyla, sadece Türk toplumları ve Müslümanlar değil, tüm dünya aydınlığa kavuşacaktır.

Sayın Adnan Oktar’ın özellikle son yıllarda röportajlarında ve eserlerinde gündeme getirdiği Türk İslam Birliği’nin tesisiyle ilgili Allah’ın izniyle çok önemli gelişmeler olmuştur. Sadece Türk-İslam coğrafyasına değil, tüm dünyaya aydınlık getirecek bu birliğin tesisi için elbette vicdan ve sağduyu sahiplerinin itttifakı önemlidir. Kaybedilecek vakit yoktur. Türk-İslam dünyası bu gelişmeyi büyük bir şevk ve heyecanla beklemektedir. Atılan her adım coşkuyla karşılanacaktır. İşte Sayın Adnan Oktar’ın son aylarda pek çok röportajında değerli halkımızı devletin en üst kademelerine Türk İslam Birliğinin kurulmasını istediklerine dair mektup göndermeye teşvik etmesi bu yolda atılan çok önemli ve etkili adımlardan biridir. Adnan Oktar 27 Mart 2009’da Başkent TV’de yayınlanan bir röportajında bu konuyla ilgili şunları dile getirmiştir:

[b]Setler artık yıkılıyor inşaAllah. Bütün o setler yıkılacak ve bir ferahlık ve güzellik olacak. Çünkü mesela biz dört duvarın arasında olsak rahatsız oluruz. Açalım şu kapıyı da bir dışarı çıkalım, hava alalım, etrafı görelim deriz. İşte bu oluyor şu an, bunlar olacak. Bu hem barış, hem kardeşlik, hem sevgiyi getirecek. Ermenilerle niye düşman olalım biz? Yani millet-i sadıka dediğimiz insanlarla, ordumuza general yaptığımız insanlarla niye düşman olalım? Gürcüler; biz kız aldık kız verdik Gürcülere. Kardeşimiz, beraber yaşıyoruz. Canımız ciğerimiz kardeşlerimiz niye ayrı olalım? Azerbaycan’ın hiçbir açıklaması yok zaten, yani hiçbir açıklaması yok. Bir an önce, bu hatadan hemen dönülmesi gerekiyor. Onun için bir mektup teşvik etmeye başladım şimdi. Az büyüklükte bir kağıda bile olur, yazacak o kadar, katlayacak. “Türk İslam Birliğini istiyoruz, gereğinin yapılmasını rica ediyorum.” Mesela Suriye Devlet Başkanlığı’na veyahut Azerbaycan Devlet Başkanlığı’na, o kadar. Türkçe yazsınlar. Benim mektubumla ne olur demesinler. Yirmi tanesi, otuz tanesi bile müthiş etki yapar, çok büyük etki yapar. Çünkü onların zaten böyle bir kararı var, yani zaten öyle bir istekleri var. Bu, anahtarı çözücü olur. Bu duayı görmek isterler inşaAllah, onların hoşuna gider. Biz dua eden bir Müslüman gördüğümüzde içimiz açılıyor. Onlar da bu duayı gördüklerinde içleri açılır. Bu talebi gördüklerinde açılacaklar, bitecek inşaAllah.

Bütün müslüman kardeşlerimizi Türk İslam Birliği’nin kurulması için dilekçe yazmaya çağırıyoruz. [/b]

4 yorum

Ynt: Tüm Müslüman Kardeşlerimize Önemli Çağrı!

Ancak bunu gerçekleştirecek kişi [u]sadece[/u] ADNAN OKTAR değil..


* * *

zehirliok linkine gelince, bahsi geçen mevzu adnan oktar kaynaklı hiç bir sitede kendi siteleri dışında başka bir siteye link [u]verilmediği[/u] üzerine.. halbuki [u]veren el[/u] alan elden üstündür.. ;)

24.04.2009 - vefali

Ynt: Tüm Müslüman Kardeşlerimize Önemli Çağrı!

Türk İslam Birliği ile bütün sitelerde zehirli ok linki verilmesini nasıl bağdaştırdığınızı hiç anlayamadım. Sayın Adnan Oktar Türk İslam Birliği için yıllardır mücadele veriyor. Yıllardır Türkiye ve dünya çapında konferanslar düzenliyor, 300 kitap yazmış, tüm Türkiye'de ve dünyada Darwinizmi yerle bir etti, her yerde fosil sergileri düzenledi. Kendisinin yaptığı icraatları sitelerinden okuyabilirsiniz. Üstelik tüm bu faaliyetleri masonlarla ve komunistlerle mücadele ederek yapıyor. Hangi insan haksız yere akıl hastanesine konduktan, hapiste hücreye konduktan sonra davasından vazgeçmez? Sayın Adnan Oktar ne olursa olsun davasından vazgeçmemiştir. Sayın Adnan Oktar'ın kitaplarını okuyarak dünyada binlerce kişi İslam'a dönmüş, müslüman olmuştur.

Türk islam Birliği ile ilgili sizin anlamadığınız, bunun kaderde olduğudur. Bu zaten Allah'ın dilemesiyle gerçekleşecek, peygamberimizin hadislerinde var, İslam tüm dünyaya hakim olacak. Zahir olarak gördüğünüz zorluklar kaderin seyrini değiştirmez. Bu Allah'ın vaadidir. Allah'ın gücünü ve kudretini çok iyi taktir etmek gerekir. Hep birlikte bunun gerçekleştiğini göreceğiz.

22.04.2009 - ahmetsecer

Ynt: Tüm Müslüman Kardeşlerimize Önemli Çağrı!

[quote=vefali ]
Madem birlik diyorsunuz.. uzaklara gitmeyelim.. en basidi, haydin görelim sizi, Adnan Oktar ve eserleri için açılmış yüzlerce sitede yayınlayın [url]www.zehirliok.com[/url] linklerini ;)
bırakın zehirliok.com u yayınlamayı.. [b]kendi yayınlarınız dışında kaç tane islami siteye link verebiliyorsunuZ[/b]?
[/quote]+++++++++
Bu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum "ahmetsecer"

07.04.2009 - zambak

Ynt: Tüm Müslüman Kardeşlerimize Önemli Çağrı!

Birlik söylemleri sadece bugün söylenmemiştir. Bir çok müslüman tarafından da bunun mücadelesi verilmiştir..

birlik röportajlar yaparak sağlanamaz. Ya da batılı bilim adamların buluşlarına ayetler yapıştırarak oluşturulmuş kitaplar neşr ederek kurulamaz..

Adnan Oktar'ın bir çok eserini okudum.. Belki hiç dikkat eden olmamıştır amma 80 li yıllarda yazdığı şu kara kitabı ve benzeri kitaplarında sanki bu mevzuları ilk kendisi gündeme getiriyormuş gibiydi de 74 dev eseri ile bir döneme damgasını vurmuş merhum ce vat rı fat atilhanın A'sını bile dile alamamıştır.. Halbuki merhum Atilhan bu alanda röportajlarla kalmamış uluslar arası toplantılra katılarak aktif olarak mücadele etmiştir..

D-8 ler vs. vs.

bunların hepsi olur.. koyun cok.. herkes eline alır kavalı birlik ninnileri okur.. icraat nerede?

> teknoloji
> uzay
> gökyüzü
> nükleer
> ekonomik güç

vs. vs.

enerjide rusyaya bulgaristana bağımlı bir türkiyede neyin birliği olur?

IMF ye tonlarca borcu olan.. bir ülkede neyin birliği olur..


olsa olsa sadece taht kavgası olur..

madem birlik diyorsunuz.. uzaklara gitmeyelim.. en basidi, haydin görelim sizi, Adnan Oktar ve eserleri için açılmış yüzlerce sitede yayınlayın [url]www.zehirliok.com[/url] linklerini ;)

bırakın zehirliok.com u yayınlamayı.. kendi yayınlarınız dışında kaç tane islami siteye link verebiliyorsunuZ?


Haydin birliğe diye buraya başlık yazarken, kendi sitelerinizden zehirliok.com sitesine link vermemek için binlerce gerekçeniz elbet olacaktır..

kolay gele ;) ;)

06.04.2009 - vefali

Konular