Üzülmeyin!...

[color=red][b]ÜZÜLMEYİN!....[/b][/color]

[b][color=green]Üzülmeyin… Bizi Allah yarattı…[/color]
Allah bizim inancımızda en yüce varlıktır. Bizi yaratandır. Uzaydan yerdeki küçük bir böceğe kadar her ayrıntı O’nun… O isterse yarattığı yer çekimi tersine döner, dünya hayatı biter…


[color=purple]Üzülmeyin… Yalnızca Allah’tan isteyin…[/color]
Allah isterse eğer her yerde köşkler, saraylar verir. Yeter ki O’nu memnun edin. Yürekten isteyin. Gözyaşlarıyla süslenen bir isteği Allah asla reddetmez.


[color=blue]Üzülmeyin… Allah her zaman yanınızda…[/color]
Bu koca dünyada yalnız değilsiniz, yalnız kalamazsınız. Bırakın yanınızda olmak istemeyen insanlar gitsin, kimseye yaranmaya çalışmayın, üzerinize düşeni yapın yeter. Yaranacağınız bir tek Allah olsun ki bunun için harcadığınız vaktinizin bir değeri olsun.


[color=teal]Üzülmeyin… Sadece bir adım atın…[/color]
Aklınızdan bütün kötülükleri çıkarın. Yalnız Allah için işler yapmak için adım atın. Başka hiçbir şey için değil. Oturuşunuz, kalkışınız, gülüşünüz, ağlayışınız her şey O’nu hatırlatsın herkese, yalnız O’nun için olsun.


[color=maroon]Üzülmeyin… Her şeyin sonu güzel olacak.[/color]
Her şey hayırlı sona varacaktır. Allah’ın bizim için uygun gördüğü yola… En güzel yola… O verdiyse bir güzellik vardır mutlaka sonunda. Katlanın sıkıntılara. Sonunda varacağınız güzelliklerle dolu cenneti düşünün.


Allah’a emanet olun…[/b]

Konular