Marka Tesisat Hedefleri

Ülkemizde internet kullanıcılarının sadece %4ü internet üzerinden alışveriş yapıyor. Bu oranla e-ticaret olarak sektörel büyüklük ülkemizde 22,8 Milyar TLyi aşmış durumda. Uzmanlar önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde alışveriş yapanların oranının %lere çıkarak sektörel büyüklüğün 250 Milyar TLye ulaşabileceğini öngörüyorlar.

Türkiyede Emlak ve Otomotiv sektöründen sonraki en büyük sektör olan[URL=http://www.markatesisat.com/]Mekanik Tesisat[/URL] sektörü ise maalesef internette gerekli organizasyonu ve yapılanmayı sağlayamadığı için bu pastadan hakettiği ölçüde payını alamıyor. Buda mekanik tesisat sektörünün daha çok KOBİlerden oluşmasından kaynaklanıyor. KOBİlerin internet ortamında ürün tanıtımı ve satışı yapma şansları maalesef yok. KOBİlerin başarılı olabilmeleri için doğru iş yapış şekillerinin bir arada olması lazım. Bu işe giriyorlarsa, bu işi ayrı bir iş kolu olarak görmeleri lazım. Yatırım yapmaları lazım. Bütün şirketler için bu böyle. Ancak imkanlar kısıtlı olduğu için mekanik tesisat sektöründe maalesef bu başarılamıyor.

[URL=http://www.markatesisat.com/]Marka Tesisat[/URL] ailesi olarak sektörümüzdeki bu açığı kapatmak ve KOBİlerimize destek olmak amacı ile yola çıktık ve bayi adaylarına ve son kullanıcıya ulaşabilecek şekilde oluşturduğumuz bu platformumuzu tamamen ücretsiz olarak hizmetinize sunduk. Destek ve önerilerinizle gün be gün daha iyi hizmet sunmayı planladığımız sitemizin tüm paydaşlarımıza bol ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyoruz.

Konular