anlayamıyorum

herkes ne yapmaya çalışıyor anlamıyoru ne geçiyo elinize rahatlıyo musunuz sanki hiç tanımadığım insan ne anlarki benim sıkıntılarımdan çevrendekiler anlar halini onu da bulamadın ALLAH'A SIĞIN. bir türlü anlamıyamıyorum :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

3 yorum

anlayamıyorum

şimdi anladım sanırım :wink:

dürüst olmam gerekirse ne anlatmaya çalıştığınızı tahmin etmiştim ama daha açık yazmanızı istediğim için sormuştum 8-)

bence dert anlatanları dert etmeyin. biliyorsunuz herkesi anlamamız mümkün değil. tam anlamıyla anlamak için o kişinin yerinde olmak lazım gelir ki bu da mümkün değil!.. bence kimseyi horgörmeyelim; belki çok çaresiz kalsanız (Allah korusun) siz de birşeyler paylaşmak isteyebilirdiniz.

burada derdini paylaşan kardeşler gerçek hayatlarından kesit sunuyor. bir nevi edindikleri tecrübelerini, hayattan öğrendiklerini, kaybettiklerini bizlerle paylaşarak bize iyilik ediyorlar. biz onların yaşadıklarını yaşamadan çeşitli tecrübeler edinmiş oluyoruz.

aslında ibret alınması gerekir diye düşünüyorum.

neyse sözü çok uzatmadan; dert anlatanlara kızmak için gelmiş olmanız vesilesiyle foruma üye olmuşsunuz! hayırlı olsun.

güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz! :wink:

20.08.2007 - naz

anlayamıyorum

ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım
SİZE BİŞEY DEMEDİM AMA BU PLATFORMA DERT ANLATANLARI ANLAYAMIYORUM :lol:

20.08.2007 - deli kız

Re: anlayamıyorum

[quote="deli kız"]herkes ne yapmaya çalışıyor anlamıyoru ne geçiyo elinize rahatlıyo musunuz sanki hiç tanımadığım insan ne anlarki benim sıkıntılarımdan çevrendekiler anlar halini onu da bulamadın ALLAH'A SIĞIN. bir türlü anlamıyamıyorum :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[/quote]

ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım :wink: :oops:

20.08.2007 - naz

Konular