13 yorum

Ynt: Livata, Eşcinsellik Üzerine

[quote=vefali ]
demek ki okumadan yaziyormusuz :wink:


demek ki her tartismaya katilan her cevaba bakmadan yaziyormus..

demek ki her beyaz sakalli.... :wink:


:oops:
[/quote]

:) :)

31.03.2009 - hhmercan

Livata, Eşcinsellik Üzerine

[[size=18px]color=blue]teşekkür ederim.
Allahu teâlâ bizi ve sizi iki cihanda "aziz ve güzel "eylesin.amin.
sağlıcakla kalınız.[/color][/size]

29.11.2007 - dutkmd

Livata, Eşcinsellik Üzerine

Allah razı olsun bilgiler için arkadaşım

29.11.2007 - keceemre

Livata, Eşcinsellik Üzerine

[color=darkblue]Livata (Homoseksüellik)




Sual: Livata nedir? Günahı nedir?
CEVAP
Erkeğin erkeğe veya kadına arkadan yaklaşmasına livata denir. Eşi ile de livata yapmak büyük günahtır.

Allahü teâlâ livatanın habis [çirkin] iş olduğunu bildiriyor. (Enbiya 74)
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Livata yapan melundur.) [İ.Ahmed]
(Hanımı ile livata eden melundur.) [Şir’a]

(Bir erkek veya kadının dübüründen ilişkiye girene Allah rahmet etmez.) [Tirmizi]
(Kendi rızası ile üç defa livata yaptıran alışır, her zaman bu işi ister.) [R.Nasıhin]

Erkeğin erkek için ve kadının kadın için avret yeri, diz ile göbek arasıdır. Bir kadın, başka bir kadının, göbek ile diz arasına bakamaz. Zaruretsiz bakarsa, haram işlemiş olur. Kadının yabancı erkek için avret yeri, el ve yüzünden başka, bütün bedenidir. Başkasının avret yerine, lüzum yokken, şehvetsiz de bakmak haramdır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Erkek erkeğin, kadın kadının avret yerine bakamaz, haramdır.) [Abdurrezzak]
(Erkeğin kadına, kadının da erkeğe [şehvetle] bakması haramdır.) [Taberani]


Sual: Kocam, Lut aleyhisselamın kavminin yaptığı çirkin işi yapıyor. Günah değil mi?
CEVAP
Hz.Lut’un kavminin yaptığı çirkin işe livata denir, zinadan daha büyük günahtır. Enbiya suresinde livatanın (Habis iş) olduğu bildiriliyor. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Lut kavminin amelini işleyen melundur.) [İ.Ahmed]

Sual: Büyük günahların sayısı belli midir? Bir günaha müptela olan ne yapmalı?
CEVAP
Dinimizde büyük günah sayısı pek çoktur. Bunlardan yetmiş kadarı İslam Ahlakı kitabında bildirilmiştir. Bazıları şöyle:

Katillik, zina, livata, alkollü içki, hırsızlık, gasp, yalancı şahitlik, faiz, ana-babaya isyan, namazı kazaya bırakmak, kibir, gıybet, sihir yani büyücülük, yetim malı yemek, namuslu kadına iftira etmek, küçük günaha devam etmek.

Günaha bağımlılık
Günah işleyen kâfir olmaz. Fakat her günah insanı küfre sürükler. Bir günaha müptela olanın, yeni tabirle bağımlılık kazanan kimsenin, o günahı bırakması çok zor olur. Artık o kimse o günahı, günah gibi görmez. Günah işlediği için suçu ona buna yüklemeye çalışır. İşlediği günahlara kılıf arar. Günaha alışmak, o günahı günah olmaktan çıkarmaz.

İçkiye müptela olan kimsenin, tedavi neticesinde, içkiden zor kurtulduğu bir gerçektir. Uyuşturucu kullananların durumu da böyledir. Bunlardan birine yakalanan kimse, kolay kolay kurtulamaz. Az bir şeyden zarar olmaz diyerek başlanıyor, büyük felaketlere maruz kalınıyor. Kötü alışkanlıklara elini veren kolunu alamıyor. Kumara, zina ve livataya alışmak da böyle tehlikelidir. Sigaraya, hatta çaya bile alışan kolay kolay bırakamıyor.

Herkese günah işleten ruhu değil, nefsidir. Her insanın nefs-i emmaresi kâfirdir. Kâfir olan nefsimiz, hep günah işlemek ister. Nefsine hakim olan, günahtan kendini alıkoyar. Kendi rızası ile üç defa livata yaptıranın, alışıp bu işi isteyeceği hadis-i şerif ile bildirilmiştir. Bu işe alışan kimse, (Ben erkeğim ama ruhum kadın) derse, nefsine, şeytana uymuş olur. Hangi sebeple olursa olsun, bu işi yapan ve yaptıran lanetlenmiştir. Derhal tevbe etmelidir! Cenab-ı Hak, tevbe edenlerin tevbesini kabul eder.
Kötü alışkanlıklara, günahlara müptela olma işlerine daha çok çevrenin etkisi büyüktür. Çevreyi değiştirmeli, iyi insanlarla beraber olmalı, her haramdan kaçmaya çalışmalı ve bilhassa namazı asla aksatmamalıdır. Çünkü cenab-ı Hak, (Namaz insanı fahşa ve münkerden, [yani her türlü kötülükten] alıkoyar) buyuruyor. Salih kimselerin kontrolü altında namaza devam eden kimse, her türlü kötü alışkanlıktan kurtulur, tertemiz insan olur.

Sual: Aids hakkında hadis olduğu söyleniyor. Doğru mudur?
CEVAP
Bilindiği gibi, Frengi ve Aids gibi bulaşıcı hastalıklar, Avrupa’dan, [Frenkten] gelmiştir. Bir zamanlar Avrupa’dan gelen şeylere frenk malı denirdi. Frenk üzümü, frenk gömleği gibi. Fuhuşla yayılan hastalığa da, onlardan geldiği için frengi denmiştir. Aids hakkında açıkça hadis-i şerif yoktur. Bir hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kötü kadınlar, çoğalıp, zina bir toplum içinde yayılırsa, halk, daha önce görülmemiş bulaşıcı hastalıklara maruz kalır. Alışverişte hile yapılırsa, geçim darlığı başlar. Zekat verilmezse yağmur yağmaz. Hayvanlar olmasaydı, rahmet yüzü görülmezdi. Dine olan bağlılık zayıflayınca, düşmanların saldırısına maruz kalınır. Dine uymayan idareciler zuhur edince, anarşi çıkar, millet birbiriyle boğuşur.) [Beyheki]

Livata yapanlarda Aids ismindeki bulaşıcı hastalığın virüsünün, domuzlarda bulunduğu tespit edilmiştir.

Sual: Livatadan ve lezbiyenlikten kurtulmanın ilacı nedir?
CEVAP
Beş vakit namazı doğru kılmak ve hemen evlenmek.




Copyright © Huzura Dogru Dini Kitablar [/color]

29.11.2007 - dutkmd

Livata, Eşcinsellik Üzerine

demek ki her beyaz sakallı :wink:

zuhahahah :lol: :lol:

20.10.2007 - keceemre

Livata, Eşcinsellik Üzerine

demek ki okumadan yaziyormusuz :wink:


demek ki her tartismaya katilan her cevaba bakmadan yaziyormus..

demek ki her beyaz sakalli.... :wink:


:oops:

20.10.2007 - vefali

ne olduğunu anlamadık

yav beyaz sen kimsin erkek mi kadın mı homoseksüel mi bir karar ver hayallerinimi yazıyorsun buraya zaten ismin bana yabancı gelmiyor bir ara hanifdostlar diye uyduruk,islama ters görüşleri olan bir site vardı onda da beyaz ve bembeyaz isminde 2 şahıs vardı ve fikirleri islama tamamen ters acaba o senmisin diye düşünüyorum dünya küçük kim bilir sensindir

20.10.2007 - yasssar

Livata, Eşcinsellik Üzerine

Tamam anladım vefalı kardeşim eklicem ama suanda işden çıkıyorum evegidence eklicem inşAllah...

06.10.2007 - keceemre

Livata, Eşcinsellik Üzerine

[quote="keceemre"]hayırlı ömür için teşekkürler Allah razı olsun lakin uzun ömür istemem(Allah bilir) Allah sizede hayılı ömürler ve sağlıklı ömürler veriri zaten anladım ben mesajı yazdıkdan sonra lakin neden buraya taşındı şimdide onu merak ettim neyse Allaha emanet olun :wink:[/quote]

hayatin icinden olaylardan kesitleri forum baslinda konu konu paylasabilir miyiz diye düsünüyorduk. test amacli baslandi.


bir ikide siz ekleyebilirmisin. sonra benzeri tepki almak istemezseniz tabi :wink:

06.10.2007 - vefali

Livata, Eşcinsellik Üzerine

hayırlı ömür için teşekkürler Allah razı olsun lakin uzun ömür istemem(Allah bilir) Allah sizede hayılı ömürler ve sağlıklı ömürler veriri zaten anladım ben mesajı yazdıkdan sonra lakin neden buraya taşındı şimdide onu merak ettim neyse Allaha emanet olun :wink:

06.10.2007 - keceemre

Livata, Eşcinsellik Üzerine

:lol: :lol: :lol:

Allah size hayırlı uzun bir ömür ihsan eylesin keceemre kardeş.

05.10.2007 - Yüksel Kırmızı

Livata, Eşcinsellik Üzerine

yazilarin altindan alintidir diyeyaziyor .)))

zehirliok.com 'dan alintidir.

[size=24px]ve altinti yeride yaziyor. [/size]

Hayatımızdan Kesitler bölümü icin yorumlardan gelenler bu bölüme tasiniyordu sadece :oops:

05.10.2007 - vefali

Livata, Eşcinsellik Üzerine

sen gerçekten nesin bende anlamadım bak bir yazında ne demişişsin bu senin yazın ....

beyaz
mrb ben sultanbeyliden zehra.ben de türbanlıyım.17 yaşındayım.okula giderken başım örtülü gidiyorum.ama okula girince maalesef açmak zorunda kalıyorum.ne biçim bir islam ülkesinde yaşıyoruz anlamıyorum.eğitim sistemimiz zaten saçma.bi de böyle onur kırıcı durumlara düşürüyorlar ya bizi...neyse genel olarak türbanlılar toplumda zaten dışlanıyorlar.bu kesin:inancımızı istediğimz gbi sonuna kadar yaşayamıyoruz.bu çok acı verici bi durum.toplumumuza bi an önce bu örtünme bilincinin aşılanması gerekiyor bence.ben bi yanadan üniversiteyi kazanıp okumayı hayal ediyorum.ama bu başörtü sorunu aklıma gelince moralim alt üst oluyorr.çok üzülüyorm ve dolayısıyla motivasyonum düşüyoo.eminim ki türkiye de benim gibi milyonlarca acı çeken genç arkadaşlarım vardr

ve buda senin yazın

merhabalar ben sitenize yeni katıldım.öyle bir zamanda yaşıyoruz ki allah herşeyle bizi sınıyor.bilgisayar başında bile sınanıyoruz.bakın size ne anlatacam.ben babamı 5 yıl önce kaybettim.insanlar babası ölmüş önünde büyüğü olmyan insanlara ne kadar kötü davranıyor çevremdeki ve akrabalarım bi anda arkalarını döndğler 360 derece döndüler yani sırf niye biliyormusunuz birşeye ihtiyacımız olurda yardım etmemek için.duygusal bir boşluk içindeydim zaten önceden yadırgadığım sevmediğim internetteki sohbet odalarına bende girdim.birisiyle tanıştım başka bir şehirde bukuşma falan yok ama söylediği sözlerden okadar çok etkilendim ki bende onu istemeye başladım .hiç kendimi tatmin etmiş bir insan olmama rağmen kendimi tatmin ettim .utandım kendimden sonra tam 9 yıldır namaz kılıyorum düştüğüm bunalım sonucu insanlrın çevremin yüzünden ama şöyle düşündüm ya konuştuğum kişi yakın bir çevrede olsaydı ya gerçekten cinsel birşeyler yaşamış olsaydım birde namaz kılıyorum önceden böyle şeyleri çok yadırgardım sapıklık olduğunu düşünürdüm insanlar dürtülerini karşı gelemiyor halbuki kendimi çok iradeli zannederdim çok ağladım kapalı insan olduğum için kendimden utandım.26 yaşındayım merak için konuşmak için girdiğim site pişmanlığıma yol açtı.demekki yadırgamamam gerekiyormuş allaha sığıdım tövbe ediyorum .tesbih çekiyorum.ama tek istediğim sadece yalnızlıktan kurtulup iyi bir insanla tanışmaktı.allah beni benim gibi insanları af etsin.bazen düşünüyorum eğer cinsellik günahsa neden allah bunu bize verdi diye ama sonradan üzülüyorum bu düşüncemden dolayı.sadece allah beni yadırgadığım bişey için beni sınadı ben nerede hata yaptığımı gördüm ve vaz geçtim .allahım herkese yardım etsin.amin


bu yazıdada ben boyleyim demişsintabi bunun bir hastalık olduğunu soyleyenlerde var ben bu konuya girmicem once senden dürüst olmanı istiyorum gerçekten nesin

a: Türbanlı ve 17 yasında bir bayan mı?
b: 22 Yaşında bir erkek mi?
c: Yoksa eşcinsel mi?
d: 26 yaşında babasını kaybetmiş ve birini sevmiş vede kendi kendini tatmin eden birimi ?



once hangisi olduğunu oğrenirsem dahada rahat yardımcı olurum güzel arkadaşım ;)

05.10.2007 - keceemre

Konular