fenerbahçe galatasay maçında kavga çıktı

[img]http://img245.imageshack.us/img245/7001/gsfbkavga01jpg2476766.jpg[/img]
Galatasaray Fenerbahçe maçında çıkan kavga, yüzyılın derbisine gölge düşürdü. Bu yıl derbinin 100. yılı olması sebebiyle ayrıca bir öneme sahip olsa da sahada olanlar tam tersini söyleyen nitelikteydi. Maç boyunca futbolcuların gergin olması ve hakemin tansiyonu düşürmede etkisiz kalması sinirleri iyice yıprattı. Çıkan tüm ikili tartışmalarda kart yerine sadece sözlü uyarıda bulunması iki takıma da cesaret vererek kontrolsüz fauller yapılmasına sebep oldu. Maçın 92. dakikası ise iplerin koptuğu andı. Luganonun, Emre AŞIK’a kafa atması, Kaleci Volkanın tribünlere edep yerini göstermesi, hem futbolcuları hem de tribünleri çıldırttı. Buna tepki gösteren GS bir taraftar protesto için sahaya indi ve buna karşılık emniyet güçleri protestocuyu etkisiz hale getirdi. Maç sonununda çıkan kavgada Fenerbahçe ve Galatasaraydan toplam 4 futbolcu kırımızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maç 0-0 berabere biterken iki takımın puan kaybı ve cezalı futbolcuları sayesinde zirve yarışında iddiasız hale geldi. Kırmızı kart gören futbolcular, Galatasaraydan Emre ve Arda, Fenerbahçeden Lugano ve Semih. Şimdilik klüplerin kart gören ve olay çıkaran futbolculara ne ceza vereceği belli değil ama kavga eden futbolcular, taraftarlara ve klüplerine ligden kopma cezası verdi. Ayrıca iki klüp, maçı izleyen Türkiyeden ve Dünyadan milyonlarca izleyiciye rezil oldu. Bu arada maçdan sonra da tartışalar devam etti. Fenerbahçeli Volkan DEMİREL dışarıda bize ağabey diyenler sahada bize küfür ediyorlar diyerek demeç vermesine karşılık, Arda TURAN ağabey dememiz saygıdan bu şimdi suçmu oluyor diye tartışmaya katıldı. Semih ağabey bana arkadan vurdu, yine kusur etmeyiz ama herkes haddini bilecek dedi. Fenrbahçeli yöneticiler basına herhangi bir demeç vermezken, Galatasaraylı yönetici Adnan POLAT yaşananları “tezgah” olarak niteledi.
Türkiyenin iki güzide klübünün bir derbisi daha olaylı geçdi. Kişisel kanaatim futbol klüpleri yöneticilerin ve futbolcuların malı değildir. Bu klübe maddi ve manevi yarar sağlayan taraftarındır. Herkes taraftara saygı duyacak ve futbolunu ona göre oynayacak. Futbolcunun kavga etme gibi lüksü yok.

fenerbahçe galatasay maçında kavga çıktı yorumları

  • Image Description
    beyaz.nur
    13.04.2009

    geçen maçlarda dualarla kazanmıştık hep son dakikada atıyolardı golleri :)
    bu sefer olmayacak galiba, bu teknik direktörle olmaz diyomuşum :D

  • Image Description
    hhmercan
    13.04.2009

    :)
    zaten zordu çıkmamız ...
    hayırlısı bakalım ne olacak ...

  • Image Description
    neyzen.lal
    13.04.2009

    [b]zaten önümüzdeki 4 maçı alması lazımdı....bi debu kırgınlıklar dimi....zor gibi vallahi...[/b]

  • Image Description
    beyaz.nur
    13.04.2009

    ama bunlar milli oyuncular ve şimdi kavgalı oldular artık milli maçlarda da oynayamazlar biz en iyisi umutlarımızı keselim :)

  • Image Description
    neyzen.lal
    13.04.2009

    [b] :) :) hiç anlamam .... ama milli maçlar keyifli oluyor....[/b]

  • Image Description
    hhmercan
    13.04.2009

    durdular durdular birbirlerini gözlerinden vurdular :)
    la yorum ...