Karniyarik...
[b]Malzemeler
6 adet küçük patlıcan
200 gram kıyma
1 adet büyük soğan, küp küp doğranmış
2 adet domates
Tuz, karabiber
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı kaynamış su
1 çorba kaşığı domates salçası
sıvı yağ
1 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
1- Tavada ince doğranmış sarımsakları ve soğanı zeytinyağıyla kavurun. Bir tabağa alın.
2- Aynı tavada kıymayı kavurun. Kavurduğunuz kıymanın üzerine kenara ayırdığınız soğan ve sarımsağı ekleyin. Üzerine bir domates rendeleyin tuz ve karabiber ekleyin.
3- Patlıcanları saplarını koparmadan alacalı soyup tuzlu suda bekletin.
4- Bir tencereye yağ koyup kızmasını bekleyin. Kağıt havlularla patlıcanınızın sularını sıkıp kızgın yağda kızartın. Kızaran patlıcanların yağını yine kağıt havlularla alın.
5- Kaşık yardımıyla patlıcanları ortalarından yarın. Bir çorba kaşığı şekeri pay ederek açtığınız yarığa dökün. Ardından yarığın içini hazırladığınız içle doldurun. üstlerine ince domates dilimleri yerleştirip fırına dayanıklı tepsiye dizin.
6- Üzerine yarım su bardağı kaynamış suyla incelttiğiniz salçayı dökün, Önceden ısınmış 180 derece fırında üstüne döktüğünüz sos buharalaşana kadar tahminen 15 dakika pişirin. Afiyet olsun.[/b]
6 adet küçük patlıcan
200 gram kıyma
1 adet büyük soğan, küp küp doğranmış
2 adet domates
Tuz, karabiber
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı kaynamış su
1 çorba kaşığı domates salçası
sıvı yağ
1 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
1- Tavada ince doğranmış sarımsakları ve soğanı zeytinyağıyla kavurun. Bir tabağa alın.
2- Aynı tavada kıymayı kavurun. Kavurduğunuz kıymanın üzerine kenara ayırdığınız soğan ve sarımsağı ekleyin. Üzerine bir domates rendeleyin tuz ve karabiber ekleyin.
3- Patlıcanları saplarını koparmadan alacalı soyup tuzlu suda bekletin.
4- Bir tencereye yağ koyup kızmasını bekleyin. Kağıt havlularla patlıcanınızın sularını sıkıp kızgın yağda kızartın. Kızaran patlıcanların yağını yine kağıt havlularla alın.
5- Kaşık yardımıyla patlıcanları ortalarından yarın. Bir çorba kaşığı şekeri pay ederek açtığınız yarığa dökün. Ardından yarığın içini hazırladığınız içle doldurun. üstlerine ince domates dilimleri yerleştirip fırına dayanıklı tepsiye dizin.
6- Üzerine yarım su bardağı kaynamış suyla incelttiğiniz salçayı dökün, Önceden ısınmış 180 derece fırında üstüne döktüğünüz sos buharalaşana kadar tahminen 15 dakika pişirin. Afiyet olsun.[/b]
Konular
- Yaptıklarımızın Hesabını Vermeye Hazırlıklı Mısınız.
- Kur'an Nasıl Bir Devlet Yönetimini Öneriyor.
- Kendimize Rab lar Edindiğimizin Farkında Bile Değiliz.
- Sesli düşler
- Ömürden Kaybolan Bir Senemiz
- Yardıma ihtiyacım var
- Hakan Kenan Hoca
- Türkiye'nin Gururu Lingerium
- Zorunlu Trafik Sigortası
- Kur'an ın Bizlere İndirilme Amacını Doğru Anlamalıyız.
- Rivayetleri Aklamak Adına, Kur'an a Saygısızlık Yapmayalım.
- Allah ın Affetmesi, Şefaati Konusunu Nasıl Anlamalıyız.
- Hac Suresi 47, Zümer Suresi 42. Ayetlerin. Ölüm Ve Rüya İlişkisi.
- Allah ın Sınırlarını Aşarak, Kafirlerden Olmak İstemiyorsak.
- Kur'an neden arapça indirilmiştir. Zuhruf 2-3. Fussilet 44. Ayet.
- Elbette tek vatan bö-lü-ne-me----yiz
- Bizleri dinden saptıran en büyük yanlışımız.
- Çalışanlarınızın network trafiğini DeskGate ile inceleyin
- DeskGate en iyi sirket guvenlik programi
- Pekala ölmüyormuyuz
- Siber saldırı ve afetlere karşı veri yedekleme yazılımı DeskGate
- Işsizlik sel gibi
- Ad adres telefon
- Nuhilik (noahidizm)
- Isa beklenen yahudi mesih midir?
- Cümle kapısı..
- Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 3
- Nasreddin Hoca Fıkraları
- Allah ın resulünün bizlere örnek oluşunu, hangi kaynaktan öğrenmeliyiz?
- Ayşecik İle Yasemin Sultan