Karniyarik...
[b]Malzemeler
6 adet küçük patlıcan
200 gram kıyma
1 adet büyük soğan, küp küp doğranmış
2 adet domates
Tuz, karabiber
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı kaynamış su
1 çorba kaşığı domates salçası
sıvı yağ
1 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
1- Tavada ince doğranmış sarımsakları ve soğanı zeytinyağıyla kavurun. Bir tabağa alın.
2- Aynı tavada kıymayı kavurun. Kavurduğunuz kıymanın üzerine kenara ayırdığınız soğan ve sarımsağı ekleyin. Üzerine bir domates rendeleyin tuz ve karabiber ekleyin.
3- Patlıcanları saplarını koparmadan alacalı soyup tuzlu suda bekletin.
4- Bir tencereye yağ koyup kızmasını bekleyin. Kağıt havlularla patlıcanınızın sularını sıkıp kızgın yağda kızartın. Kızaran patlıcanların yağını yine kağıt havlularla alın.
5- Kaşık yardımıyla patlıcanları ortalarından yarın. Bir çorba kaşığı şekeri pay ederek açtığınız yarığa dökün. Ardından yarığın içini hazırladığınız içle doldurun. üstlerine ince domates dilimleri yerleştirip fırına dayanıklı tepsiye dizin.
6- Üzerine yarım su bardağı kaynamış suyla incelttiğiniz salçayı dökün, Önceden ısınmış 180 derece fırında üstüne döktüğünüz sos buharalaşana kadar tahminen 15 dakika pişirin. Afiyet olsun.[/b]
6 adet küçük patlıcan
200 gram kıyma
1 adet büyük soğan, küp küp doğranmış
2 adet domates
Tuz, karabiber
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı kaynamış su
1 çorba kaşığı domates salçası
sıvı yağ
1 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
1- Tavada ince doğranmış sarımsakları ve soğanı zeytinyağıyla kavurun. Bir tabağa alın.
2- Aynı tavada kıymayı kavurun. Kavurduğunuz kıymanın üzerine kenara ayırdığınız soğan ve sarımsağı ekleyin. Üzerine bir domates rendeleyin tuz ve karabiber ekleyin.
3- Patlıcanları saplarını koparmadan alacalı soyup tuzlu suda bekletin.
4- Bir tencereye yağ koyup kızmasını bekleyin. Kağıt havlularla patlıcanınızın sularını sıkıp kızgın yağda kızartın. Kızaran patlıcanların yağını yine kağıt havlularla alın.
5- Kaşık yardımıyla patlıcanları ortalarından yarın. Bir çorba kaşığı şekeri pay ederek açtığınız yarığa dökün. Ardından yarığın içini hazırladığınız içle doldurun. üstlerine ince domates dilimleri yerleştirip fırına dayanıklı tepsiye dizin.
6- Üzerine yarım su bardağı kaynamış suyla incelttiğiniz salçayı dökün, Önceden ısınmış 180 derece fırında üstüne döktüğünüz sos buharalaşana kadar tahminen 15 dakika pişirin. Afiyet olsun.[/b]
Konular
- Yaptıklarımızın Hesabını Vermeye Hazırlıklı Mısınız.
 - Kur'an Nasıl Bir Devlet Yönetimini Öneriyor.
 - Kendimize Rab lar Edindiğimizin Farkında Bile Değiliz.
 - Sesli düşler
 - Ömürden Kaybolan Bir Senemiz
 - Yardıma ihtiyacım var
 - Hakan Kenan Hoca
 - Türkiye'nin Gururu Lingerium
 - Zorunlu Trafik Sigortası
 - Kur'an ın Bizlere İndirilme Amacını Doğru Anlamalıyız.
 - Rivayetleri Aklamak Adına, Kur'an a Saygısızlık Yapmayalım.
 - Allah ın Affetmesi, Şefaati Konusunu Nasıl Anlamalıyız.
 - Hac Suresi 47, Zümer Suresi 42. Ayetlerin. Ölüm Ve Rüya İlişkisi.
 - Allah ın Sınırlarını Aşarak, Kafirlerden Olmak İstemiyorsak.
 - Kur'an neden arapça indirilmiştir. Zuhruf 2-3. Fussilet 44. Ayet.
 - Elbette tek vatan bö-lü-ne-me----yiz
 - Bizleri dinden saptıran en büyük yanlışımız.
 - Çalışanlarınızın network trafiğini DeskGate ile inceleyin
 - DeskGate en iyi sirket guvenlik programi
 - Pekala ölmüyormuyuz
 - Siber saldırı ve afetlere karşı veri yedekleme yazılımı DeskGate
 - Işsizlik sel gibi
 - Ad adres telefon
 - Nuhilik (noahidizm)
 - Isa beklenen yahudi mesih midir?
 - Cümle kapısı..
 - Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 3
 - Nasreddin Hoca Fıkraları
 - Allah ın resulünün bizlere örnek oluşunu, hangi kaynaktan öğrenmeliyiz?
 - Ayşecik İle Yasemin Sultan