Sancaktepe Araç Ekspertiz otoekspertizsancaktepe.com

Sancaktepe' de hizmet veren [b]Sancaktepe oto ekspertiz[/b] firmamız, her marka ve model 2. el araçta ekspertiz hizmeti veriyor. Firma ve galerilerden bağımsız olarak ekspertiz hizmeti almak isteyen müşterilerimizi otoekspertizsancaktepe.com' a bekliyoruz.
Modern teknoloji ile üretilmiş bilgisayarlı cihaz ve ekipmanlarımızla, işinde deneyimli ustalarımız araç ekspertizi konusunda son derece güvenilir hizmet veriyor. Bölgede hizmet veren şubelerimizden [b]Sarıgazi oto ekspertiz[/b] ile de aynı kalite ve doğrulukta ekspertiz hizmeti alabilirsiniz.
Ayrıca [b]Çekmeköy oto ekspertiz[/b] firmamızla da yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermekteyiz. Yaptığımız testler ve muayenelerle elde ettiğimiz sonuçları olması gereken parametrelere göre değerlendirmekteyiz. Böylece 2. el aracın geçmişteki sorunlarını, mevcut durumunu ve ileride oluşabilecek masrafları hakkında detaylı oto ekspertiz raporu hazırlıyoruz.
Araç alışverişine karışmayan [b]Sancaktepe araç ekspertiz[/b] firmamızın tek işi araç ekspertizidir. Alım, satım, tamir işlerine karışmadan her iki tarafa da eşit mesafede duran firmamız tarafsız bir hizmet sunuyor.
Dış Ekspertiz
Dış ekspertiz kapsamından aracın lastik muayenesi, far ampulleri, stop lambaları, dörtlüler, bagaj kontrolü, ön-arka silecekler, sinyaller, sis farları, fıskiyeler, jant kontrolü, aynaların mekanizma kontrolü, kapı kolları sistemi, korna kontrolü, anten ve diğer kontroller kapılmaktadır.
İç Ekspertiz
İç ekspertiz hizmetimizde yer alan kontroller ile güneşlik kontrolleri, pedal lastikleri aşınma kontrolü, airbag döşemesi, yan airbag, torpido airbag kontrolleri, direksiyon simidi, tuşları, döşeme kontrolü, kapı kilitleri sistemi, arka perde ve cam rezidans kontrolü, pencere düğmeleri, radyo sistemi, sunroof ve diğer düğmelerin işlevselliği, kemerlerin kontrolleri, klima mekanizma kontrolü, direksiyon muayenesi, silecekler, far ve kolların kontrolü gibi bir çok noktada kontrol sağlamaktayız.
[b]otoekspertizsancaktepe.com[/b]