Masturbasyon Ve Evlilik

Ben 5-6 senedir masturbasyon yapiyordum.Cunku haram oldugumu bilmiyordum.Ailemde cinsel bir egitimde verilmedi.Suan cok pismanim cunku masturbasyon yapmak o bolgeni hissizlestiriyor.Evliligime kadar cinsellikle alakali hic birsey dusunmesem acaba o hissizligi defedebilirmiyim?

O heyecan geri gelir mi?

2 yorum

Ynt: Masturbasyon Ve Evlilik

Iste iblis boyle kucuk baliklarla oyaliyor ki asil buyuk baliklar kacsin diye...
Sevgili kardesim siz Allah'a yonelin, Allah'i dileyin, onu dost secin ve onla dertlesin. Goreceksiniz ki o her derdinize care olacaktir.
Siz Allah icin oldugunuzu Allah'a kanitlayin, onu cok sevin. Ona cok sevmek icin de ona ulasmayi dileyin. Onun ismi ile Allah Allah Allah diye zikre baslayin.. Onemli olanlar bunlar.. Aslen bu eksiklerimizi tamamlarsak, geri kalan eksiklerimizi de Rabbimiz ihsan ve lutuflari ile tamamlayacak insaallah.

16.02.2009 - cimen79

Ynt: Masturbasyon Ve Evlilik

> [url]http://www.zehirliok.net/forum/empty-t3900.0.html[/url]

> [url]http://www.zehirliok.net/forum/empty-t1172.0.html[/url] -yönetici veya mod arkadaşlardan konuya yorum yapan olmamış . Yanlış birşeyler olabilir ... Ama olmayadabilir :) -

> [url]http://www.zehirliok.net/forum/alternatif-bakislar/site-yoneticilerine-t3010.0.html;new#new[/url] - buraya kesinlikle bakmanı tavsiye ederim ... Mastürbasyonun helal olduğunu iddaa eden birine yöneticimiz güzelce açıklamış anlatmış -

> [url]http://www.zehirliok.net/forum/empty-t1429.0.html[/url] - kısmen alakalı -
Umarım Faydalı Olur Kardeşim :)

03.02.2009 - hhmercan

Konular